Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

”Frihet – att leva sin längtan” YOGA PÅ TERRASSEN MED MALIN BERGHAGEN

juli 24, 2021 @ 15:00 - 17:15

LinanäsVÄLKOMMEN att yoga på terrassen med en av Sveriges mest hyllade yogalärare, Malin Berghagen. Obs det är tyvärr INTE GRATIS /Facebook skriver det automatiskt… denna yoga workshop kostar 350 kr/person. Se mer info nedan om hur du anmäler dig.
”FRIHET – ATT LEVA SIN LÄNGTAN”: FÖRFATTARSAMTAL OCH YOGA WORKSHOP MED MALIN BERGHAGEN
Malin antog utmaningen själv – att skapa sig ett liv i frihet. På riktigt. Genom att befria sig från invanda mönster och begränsande föreställningar som de flesta av oss människor bär på har hon följt sitt hjärtas röst, i kärlek, yrkesliv och när det gäller hemvist. Hon har befriat sig från en mängd ”måsten” och är i sanning fri som människa med en gypset soul.
Vi kan alla sträva efter frihet i största möjliga mån: frihet från vårt ego, frihet från begränsande föreställningar, frihet från andras och egna förväntningar.
Vi kan öva på det i vardagen, genom att förändra vårt sätt att bemöta människor och hantera olika situationer. Vi kan också öva på att förlåta oss själva och inte vara våra egna värsta domare – och det gäller oss alla. Vi är ofta självkritiska och har höga prestationskrav. Motgiftet är självmedkänsla – att vara snäll mot sig själv; ta in att vi inte är ensamma; möta smärtan men inte fastna i den.
I sin nya bok FRIHET – ATT LEVA SIN LÄNGTAN berättar hon ärligt och öppet om sin oro som barn, om att känna sig fängslad av sina egna hjärnspöken och snärjande tankar och om modet att våga leva i sin egenskapade frihet. Den kommer inte av sig självt utan har krävt övning, tunga erfarenheter och en omutlig vilja till utveckling av sig själv som individ. Hon berättar om motgångar och lösningar och återkommer till det som varit hennes största utmaning och gåva till sig själv. Att våga leva sin längtan – att våga välja ett liv i frihet.
Malin Berghagen är yogalärare och hälsoinspiratör med en bakgrund som fotomodell, skådespelare och programledare. Genom yogan och hennes andliga sökande har hon funnit lösningar som passar henne och hela hennes väsen.
INFO OCH ANMÄLAN
TID: kl 15-17.30 (kom gärna 15 min före start) Malins yogaklass är ca 1,5 timme och inleds med ca 15-20 min inspirationssamtal & avslutas med frågestund + i boksignering av Malin Berghagens nya bok ”Frihet – att leva sin längtan” + mingel inkl liten smoothie.
PLATS: Linanäsvägen 95, Ljusterö. Gult trähus. Vi yogar på terrassen, några får även plats på gräsmattan intill.
PRIS: 350 kr/person. Begränsat antal platser.
Kom ihåg: Ta med egen yogamatta. Vatten finns på plats.
ANMÄLAN: Swisha till 070-6677346. Ange namn och mejladress och datum för yogan dvs vilken lärare du vill yoga med. Du får bekräftelse via mejl.
Anmälan är bindande.
Vid ösregn försöker vi byta dag.
Kontakt/Arrangör: Carina Nunstedt carina.nunstedt@gmail.com

Detaljer

Datum:
juli 24, 2021
Tid:
15:00 - 17:15

Plats

Linanäs